beautylosophyblog@gmail.com

beautylosophyblog@gmail.com

Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

ΝΥΧΙΑ: Φθινόπωρο Χειμώνας 2014-2015. Όλες Οι Τάσεις!

Τι είναι φέτος in και hot για τα νύχια? Ποια χρώματα θα επικρατήσουν και ποια σχέδια? Σου έχω ετοιμάσει όλα τα infos για να ενημερωθείς για όλες τις τάσεις στα νύχια για το φθινόπωρο και το χειμώνα 2014-2015. Μην ξεχνάς άλλωστε πως τα νύχια είναι και τρόπος έκφρασης, στυλ και attitude!
Πολύ σημαντικό είναι να γνωρίζεις τα σχήματα των νυχιών με το όνομα και τη μορφή τους ώστε να διαλέξεις αυτό που σε εκφράζει απόλυτα. Ρίξε μια ματιά στην εικόνα που ακολουθεί :


Φέτος μπορείς να παραμείνεις πιστή στις nude αποχρώσεις και το αμυγδαλωτό σχήμα αλλά και στα απόλυτα nude νύχια, και εδώ εννοώ τα άβαφα

.
Αν σου αρέσει να ξεχωρίζεις με ροκ διάθεση βάψε τα νύχια σου μαύρα, γιατί είναι το κυρίαρχο χρώμα για αυτό το χειμώνα.


Για κάτι πιο σικ προτίμησε το χρυσό και γενικότερα τις μεταλλικές αποχρώσεις του ασημί,του καφέ και του χρυσού.


Με παιχνιδιάρικη διάθεση αυτό το φθινόπωρο αλλά και το χειμώνα που έρχεται προτίμησε τα περίτεχνα νύχια γι΄αυτό σου δίνω μερικές ιδέες πιο κάτω.




Τέλος το ανάποδο γαλλικό είναι και αυτό μία από τις φετινές τάσεις στα νύχια και μπορείς να το επιλέξεις αν δεν σου αρέσουν τα περίτεχνα σχέδια και χρώματα αλλά έχεις βαρεθεί και το κλασσικό γαλλικό που τόσα χρόνια ξέρουμε όλες μας.


Και αν ορκίζεσαι στο κόκκινο, μη ανησυχείς γιατί και φέτος οι αποχρώσεις του μπορντώ, του κεραμιδί και όλες γενικά του κόκκινου είναι in.




Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML