beautylosophyblog@gmail.com

beautylosophyblog@gmail.com

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Λευκός Χειμώνας-Τα Do's & Dont's της νέας τάσης

Ξέρω,ξέρω..ακούγεται περίεργο..και συμφωνώ μαζί σας!!Μα καλά,το λευκό δεν είναι καλοκαιρινό χρώμα?Πως γίνεται να είναι τάση αυτό το Χειμώνα?Γίνεται και μάλιστα μεγάλοι σχεδιαστές όπως Giambattista Valli, Celine και Mulberry αλλά και πολλοί άλλοι, παρουσίασαν στη φετινή τους χειμερινή κολεξιόν εξ'ολοκλήρου λευκά σύνολα,από την κορυφή ως τα νύχια..Δείτε και μόνες σας στις φωτογραφίες που ακολουθούν και πάμε να δούμε πως θα φορέσουμε ΣΩΣΤΑ την "άσπρη" αυτή τάση.


Όταν η θερμοκρασία πέφτει όλες μας τείνουμε να φοράμε σκούρα χρώματα με κυρίαρχο το μαύρο,το γκρί,το καφέ.Όμως γιατί να μη δώσουμε και μια ευκαιρία στο λευκό χρώμα που έχει και τόσο γλυκές αποχρώσεις όπως το ιβουάρ,του πάγου,το κρέμ ή το μπεζ?Είναι μία από τις πιο κυρίαρχες τάσεις για το φετινό φθινόπωρο και κυρίως Χειμώνα του 2013 και μας προκαλεί να τη δοκιμάσουμε.

Ακόμη και σε μπότες ψηλές ως το γόνατο-άλλη μια πολύ δυνατή φετινή τάση-ή ankle boots και γόβες το άσπρο χρώμα κάνει δυναμικό comeback ενώ μέχρι πιο πριν θεωρούνταν πασέ σε παπούτσια το άσπρο χρώμα ειδικά όταν μιλάμε για χειμώνα.
Μη φoβηθείς να φορέσεις κάτι λευκό,ή ακόμη και ολόκληρο σύνολο σε καθημερινές σου εμφανίσεις γιατί ταιριάζει αν το έχεις συνδυάσει σωστά,ακόμη και στο γραφείο ή τα πρωινά σου ψώνια στην αγορά. ΕΝΑ μόνο θα πρέπει να θυμάσαι:το ΠΑΝ είναι το ΥΦΑΣΜΑ!! Είπαμε ο φετινός χειμώνας θα είναι λευκός,όχι όμως σε λινό,φανελένιο ή απλό μακό.Αν επιλέξουμε τέτοιου είδους υφάσματα είναι απόλυτα λογικό να δείχνουμε out of season.

Φρόντισε λοιπόν να επιλέξεις να φορέσεις ένα λευκό ρούχο που θα είναι μάλλινο,πλεχτό,φλίς ή δερμάτινο.Και συνδύασε το με λευκό παλτό,μπουφάν ή ζακέτα.Επίσης μην ξεχνάς πως ένα λευκό τζιν μπορεί να γίνει χειμωνιάτικο όταν συνδυαστεί με ένα ιβουάρ πλεχτό πουλόβερ.

Καλό Λευκό Χειμώνα και πολλά φιλιά από μένα...




Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

2 σχόλια:

  1. Ωραίο το λευκό για το χειμώνα αλλά δεν ξερω κατα πόσο θα μπορουσα να βγω εξω με ενα total white outfit!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λευκό παλτό ή πιο μπεζ και λευκές γόβες!!Τέλεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML