beautylosophyblog@gmail.com

beautylosophyblog@gmail.com

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Essence Review !!!

Σαν γυναίκες είμαστε πάντα σε αναζήτηση καλλυντικών που να έχουν άριστη σχέση ποιότητας-τιμής. Γι αυτό το σημερινό review έχει να κάνει με 3 προιόντα, δύο make up και ένα concealer , της πολύ αγαπημένης και οικονομικής εταιρείας Essence.


Aς αρχίσουμε με το πιο γνωστό make up της Essence, το Stay All Day.  Πρόκειται για ένα προιόν σε υγρή μορφή από τη long lasting σειρά μακιγιάζ, που ισχυρίζεται ότι διαρκεί στο δέρμα έως και 16 ώρες. Υπερβολή κατά τη γνώμη μου. Είναι όντως αρκετά σταθερό, αλλά σίγουρα δεν διατηρείται στο πρόσωπο πάνω από 5 ώρες. Ειδικά αν έχετε λιπαρό δέρμα θα παρατηρήσετε σίγουρα γυαλάδα μετά από κάποια ώρα, οπότε χρειάζεται σετάρισμα με μια πούδρα σε ελεύθερη μορφή που απορροφά τη λιπαρότητα. Θα το πρότεινα κυρίως σε ξηρές η κανονικές επιδερμίδες. Αν σας ενοχλούν οι έντονες μυρωδιές, δεν έχετε ν ανησυχείτε, γιατί η μυρωδιά του είναι ελαφριά και πουδρένια. Αρκετά καλυπτικό σε σπυράκια και κοκκινίλες, ειδικά αν το χτίσετε ομοιόμορφα στο πρόσωπο.  Η ποσότητά του είναι στα 30ml. Στα συν του η πολύ εύχρηστη αντλία και φυσικά η τιμή του στα 3,99 ευρώ. Σίγουρα το προτείνω αν ψάχνετε κάτι ποιοτικό και φθηνό.


Μια δεύτερη και –κατά τη γνώμη μου- πολύ καλύτερη επιλογή είναι το Soft Touch Mousse, το πολύ γνωστό σε όλες μας make up σε γυάλινο βαζάκι. Έχει βέβαια  μικρότερη ποσότητα απ το προηγούμενο (16γραμμάρια), αλλά αν έχετε λιπαρή η μεικτή επιδερμίδα το θεωρώ τοπ επιλογή. Έχει μια πολύ απαλή υφή μους που χαρίζει στο πρόσωπο απόλυτα ματ και φυσικό αποτέλεσμα. Δουλεύεται εύκολα στο δέρμα ειδικά αν το έχετε ενυδατώσει πολύ καλά πριν το μακιγιάζ. Είναι αρκετά καλυπτικό αλλά δεν θα το πρότεινα σε δέρματα με προβλήματα ακμής ή έντονων σημαδιών. Για νορμάλ δέρματα με μικροελαττώματα είναι μια πολύ καλή επιλογή. Δεν χρειάζεται καν να το σετάρετε με πούδρα, γιατί είναι ήδη πουδρένιο σαν υφή. Και σ αυτό δε θα ξοδέψετε πάνω από 4 ευρώ οπότε το συστήνω ανεπιφύλακτα.


Για τέλος άφησα το Coverstick Concealer. Πρόκειται για ένα διορθωτικό κονσίλερ σε μορφή στικ. Δεν κοστίζει πάνω από 3,50 ευρώ και η ποσότητά του είναι στα 5γραμμάρια. Αν ψάχνετε κονσίλερ για λάμψη κάτω από τα μάτια τότε σίγουρα δεν το προτείνω, γιατί είναι καθαρά για διόρθωση στιγμάτων και κοκκινίλων. Κάνει αρκετά καλή δουλειά, αλλά δεν ενδείκνυται για πολύ προβληματικά δέρματα γιατί προσφέρει μέτρια- ελαφριά κάλυψη. Διατίθεται σε 4 αποχρώσεις για να βρείτε την ιδανική.

 Αυτά από μένα beauties μου...πολλά φιλιά,Σία <3



Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

6 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίο το post σου!Έχω χρησιμοποιήσει το make up το stay all day και μπορώ να πω ότι έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη!
    Τα υπόλοιπα να πω την αλήθεια δεν τα έχω δοκιμάσει!

    http://beautyandmakeup-marw86makeup.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ πολύ Μάρω...να σαι καλά...η αλήθεια είναι πως για την τιμή τους και την ικανοποιητική κάλυψη που προσφέρουν αξίζει να τα δοκιμάσεις και ίσως σε βολέψουν πολύ...φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. έχεις βραβειάκι από μένα...
    http://touchyourownbeauty.blogspot.gr/2013/11/2.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ καλό review!! Σκεφτόμουν να δοκιμάσω το long lasting foundation μόνο και μόνο γιατί από συσκευασία και design μου θύμιζε το αγαπημένο μου foundation από erre due! Αλλά αν λες ότι δεν κάνει για λιπαρά δέρματα δεν νομίζω να το δοκιμάσω! Ίσως να προτιμήσω τη mousse!
    mintfloraldiary.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κορίτσια μου,σας ευχαριστώ παααάρα πολύ..Και για το βραβείο σου Μαρία μου και για τα καλά σου λόγια Μπέτυ!! Πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολυ αγαπημενα προιοντα απο την essence τοσο και σε τιμη αλλα και σε ποιοτητα,ωραια δουλεια συνεχεισε.
    http://beautylandsecrets.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML