beautylosophyblog@gmail.com

beautylosophyblog@gmail.com

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Our Pure Soap-Oups review

-Τί είναι 100% φυσικά,χειροποίητα,μυρωδάτα και ευεργετικά?
-Είναι τα προϊόντα της "Our Pure Soap-Oups" !!!


Όλες μας ψάχνουμε για αγνά καλλυντικά συμβατά με όλες τις επιδερμίδες που να μην προκαλούν ερεθισμούς ή να μην έχουν χημικά στα συστατικά τους.Γι΄αυτό και το σημερινό review είναι αφιερωμένο στα προιόντα της εταιρίας Our Pure Soap-Oups που διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από χειροποίητα προιόντα περιποίησης σώματος και προσώπου και θα σας μιλήσω για τις εντυπώσεις μου από αυτά.


Scrub προσώπου και σώματος: Έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη από το συγκεκριμένο scrub και το χρησιμοποιώ κυρίως όταν κάνω μπάνιο.Προσφέρει μία φυσική απολέπιση και αφήνει πολύ απαλή την επιδερμίδα μου.
Κρέμα προσώπου σώματος: Ότι και να πω για αυτή την κρέμα θα είναι λίγο και δεν υπερβάλλω. Απλά εκπληκτική! Υπέροχη μυρωδιά και απίστευτη ενυδάτωση. Μετά τον καθαρισμό προσώπου, βάζω αυτήν την κρέμα που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις ακριβές ενυδατικές κρέμες του εμπορίου. Είναι απόλυτα αγνή και δε την αλλάζω με καμία.


 Και ήρθε η ώρα να σας μιλήσω για τα σαπουνάκια που μυρίζουν τόσο υπέροχα και λαχταριστά!!
 Περιέχουν φυσικά συστατικά όπως εσπεριδοειδή ή βότανα, εθαίρια έλαια και γλυκερίνη. Κάποια από αυτά όπως αυτό που βλέπετε στη φωτογραφία περιέχουν μικρόκοκκους που προσφέρουν μια ήπια απολέπιση στο δέρμα. Τα χρησιμοποιώ και στο πρόσωπο και στο σώμα μου και παρόλο που είναι απόλυτα φυσικά κάνουν έναν αρκετά ικανοποιητικό αφρό για τον καθαρισμό σας. Την πρώτη φορά που δοκίμασα το σαπουνάκι με τον καφέ και το μπισκότο ξετρελάθηκα από το άρωμά του. Αυτό που περιέχει μέντα και λεμόνι είναι μάλιστα αντισηπτικό και τονωτικό οπότε το χρησιμοποιώ στο πρόσωπό μου πιο πολύ..ιδανικό επίσης για μετά το ξύρισμα.

Σκέφτομαι να κάνω και κάποια δώρα στις φίλες μου φτιάχνοντας ένα πουγκάκι που μέσα θα βάλω μοσχοβολιστά σαπουνάκια και κρέμες. Ίσως και κάποιο όμορφο κερί γιατί η Pure Soap-Oups κατασκευάζει πλέον και χειροποίητα κεριά σε πρωτότυπα σχέδια. Θα την βρείτε στο facebook εδώ:
και σας βεβαιώνω πως πολύ πρόθυμα και άμεσα θα επικοινωνήσουν μαζί σας. Οι τιμές είναι πολύ προσιτές και η εξυπηρέτηση άψογη.
 Από μένα πολλά φιλιά και τα λέμε στο επόμενο post, Σία





Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

5 σχόλια:

  1. Τι ομορφα και μυρωδατα που φαινονται ολα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μμμ πολύ μοσχομυριστά και γλυκούλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γλυκύτατα φαίνονται και μυρωδάτα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάρα πολύ ωραία τα πραγματάκια σου!Ζηλευτά!Όντως κάνουν πολύ ωραία πράγματα...για τα κεριά δεν ήξερα αλλά θα ρίξω μια ματιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ για τα υπέροχα λόγια σου και την καλή σου κριτική..χαιρόμαστε που έμεινες ευχαριστημένη από τα προϊόντα μας!!!!!Να είσαι καλά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML