beautylosophyblog@gmail.com

beautylosophyblog@gmail.com

Κυριακή 7 Απριλίου 2013

5 Βασικά tips-Οδηγός ομορφιάς

Τι πιο χρήσιμο από ένα οδηγό ομορφιάς? Αυτό άλλωστε δεν αναζητούμε όλες μας? Έξυπνα τρικ για να δείχνουμε σε κάθε μας εμφάνιση όμορφες και περιποιημένες. Αλλά βαρέθηκες να ακούς τα ίδια και τα ίδια παντού και ψάχνεις κάτι πρωτότυπο.

Μυστικά ομορφιάς με όλη τη σημασία της λέξης. Μαγικά μικρά κόλπα γνωστά μόνο σε λίγες που θα σε κάνουν να δείχνεις όμορφη από πάνω ως κάτω. Εδώ θα τα διαβάσεις γιατί έπειτα από μεγάλη έρευνα είμαι πολύ χαρούμενη να αποκαλύπτω 10 από αυτά. Πάμε να δούμε λοιπόν βασικά tips που πιθανόν να μην ξέρεις αλλά από εδώ και στο εξής θα γίνουν ο οδηγός σου.

Δώσε όγκο στα άτονα μαλλιά


πριν ξεκινήσεις την καθιερωμένη διαδικασία για να στεγνώσεις τα μαλλιά σου με πιστολάκι ψέκασε στις ρίζες από απόσταση 30 εκατοστών ένα σπρέι για όγκο και έπειτα στέγνωσε ή φορμάρισέ τα όπως κάνεις συνήθως. Όποιο λουκ κι αν κάνεις θα δεις σημαντική αλλαγή στον όγκο των μαλλιών σου.


Χείλη πιο πλούσια από ποτέ


αυτό το τρικ αφορά κυρίως τις κοπέλες με πιο λεπτά η μικρά χείλη αλλά μπορείς να το εφαρμόσεις όπως κι αν είναι τα χείλη σου. Με ένα μολύβι χειλιών σε φυσική ουδέτερη απόχρωση σχημάτισε το περίγραμμα λίγο πιο έξω από το φυσικό σου και έπειτα πέρασε το αγαπημένο σου κραγιόν. Αυτομάτως αυτό θα κάνει τα χείλη σου να δείχνουν πιο γεμάτα.

Κάνε ένα σπυράκι να συρρικνωθεί


 Έχεις προγραμματίσει μια έξοδο ή είσαι καλεσμένη σε ένα πάρτυ αλλά το πρωί σε περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη όταν κοιταχτείς στον καθρέφτη. Πως θα ξεφορτωθείς το απαίσιο σπυράκι μέχρι το βράδυ? Η λύση είναι απλή. Άπλωσε πάνω του λίγη οδοντόκρεμα και άφησέ τη για αρκετή ώρα να δράσει. Έτσι το σπυράκι σου θα στεγνώσει και αν δε γίνει σχεδόν αόρατο τουλάχιστον θα καλυφθεί πλέον πανεύκολα με λίγο μεικ-απ.

Δώσε ελαστικότητα στις μπούκλες σου


 Μην επιχειρήσεις να βουρτσίσεις τις μπούκλες σου γιατί αν δεν είσαι ειδική το σίγουρο είναι πως θα τις κάνεις να χάσουν το σχήμα τους και τα μαλλιά σου να φριζάρουν. Πέρασε μόνο τα δάχτυλά σου ανάμεσα από τις μπούκλες σου και άνοιξέ τις όσο πιο απαλά μπορείς. Αυτο θα τους δώσει όγκο χωρίς το ανεπιθύμητο φριζάρισμα.
Τέλος στα ξεθωριασμένα βαμμένα μαλλιά


Σίγουρα εσύ που βάφεις τα μαλλιά σου δε θες να ξεθωριάσουν γρήγορα μετά τη βαφή οπότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις μια ενυδατική αγωγή μία φορά το μήνα, κάτι που θα σφραγίσει το χρώμα στα μαλλιά




Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML