beautylosophyblog@gmail.com

beautylosophyblog@gmail.com

Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Μάσκαρα : 5 Βασικά Λάθη Στην Εφαρμογή Της

Οι μακριές και όμορφες βλεφαρίδες είναι αυτό που θέλουμε όλες. Γι'αυτό και μία μαύρη μάσκαρα είναι κάτι που ποτέ καμία γυναίκα δεν αποχωρίζεται. Στην προσπάθειά μας όμως να αποκτήσουμε μακριές βλεφαρίδες κάνουμε συχνά λάθη κατά την εφαρμογή της μάσκαρα και δεν έχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Οπότε πάμε να δούμε παρακάτω τα 5 συχνότερα λάθη που κάνουμε ώστε να μην τα επαναλάβουμε.


1)Αρχικά δε θα πρέπει να κρατάτε μια μάσκαρα στο νεσεσέρ σας παραπάνω απο 6 μήνες γιατί μετά το πέρασμα αυτού του διαστήματος αρχίζουν να αναπτύσσονται διάφορα μικρόβια. Ειδικά η μάσκαρα επειδή είναι ένα υγρό καλλυντικό που με το άνοιγμα εισάγονται μέσα στο δοχείο διάφοροι μικροοργανισμοί μετά τη λήξη της αν συνεχίσετε να τη χρησιμοποιείτε στην καλύτερη περίπτωση θα έχετε φαγούρα και ερεθισμούς αλλά στη χειρότερη και κάποια σοβαρότερη μόλυνση στα μάτια.

2)Ένα άλλο συχνό λάθος είναι να βάζουμε και να βγάζουμε πολύ συχνά το βουρτσάκι. Η μάσκαρα με αυτόν τον τρόπο παίρνει αέρα συνεχώς με αποτέλεσμα να ξεραίνεται γρηγορότερα και να δημιουργούνται κομματάκια.


3)Οι πολλές στρώσεις δεν κάνουν τις βλεφαρίδες μας πιο μεγάλες αλλά φέρνουν το αντίθετο αποτέλεσμα. Οπότε ένα τρίτο λάθος είναι να περνάμε πολλές στρώσεις μάσκαρα με σκοπό να κάνουμε το βλέμμα μας όσο πιο σαγηνευτικό γίνεται. Αλλά έτσι καταφέρνουμε μόνο να κολλάμε τις βλεφαρίδες μας. Δύο μόνο στρώσεις είναι αρκετές.

4)Μην εφαρμόζετε μάσκαρα μόνο στις άκρες. Το να περάσετε με μάσκαρα τις βλεφαρίδες ξεκινώντας από τις ρίζες είναι το σημαντικότερο για να τις κάνετε να φαίνονται πιο μεγάλες.Επίσης μην αμελείτε τις πολύ μικρές τριχούλες αλλά φροντίστε να μην αφήσετε καμία άβαφη.

5)Τέλος φροντίστε να χτενίσετε απαλά τις βλεφαρίδες σας γιατί ένα πέμπτο λάθος είναι να βάζετε δύναμη στο χέρι σας κατά την εφαρμογή της μάσκαρα με αποτέλεσμα να μουτζουρώνεστε και να χαλάτε το μακιγιάζ.


Αυτά από μένα προς το παρόν.. Έρχεται σύντομα ποστ μόδας στην κατηγορία "fashion" και "copy the look" από διάσημες fashionίστες. Πολλά φιλιά Αναστασία :)




Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML