beautylosophyblog@gmail.com

beautylosophyblog@gmail.com

Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Φυσικά Όμορφο Πρόσωπο

Όλες μας δε θα θέλαμε ένα όμορφο και ενυδατωμένο πρόσωπο χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψουμε πολλά χρήματα σε μάσκες προσώπου? Η απάντηση σ΄αυτό που ψάχνουμε είναι απλή, οικονομική και πάνω απ'όλα φυσική! Σας παρουσιάζω λοιπόν 3 απλούς τρόπους να αποκτήσετε λαμπερό και απόλυτα απαλό πρόσωπο χρησιμοποιώντας μόνο φυσικά υλικά από το σπίτι.Πάμε να δούμε λοιπόν:


ΠΙΛΙΝΓΚ ΜΕ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

Σ'ένα φλιτζάνι του καφέ αναμειγνύουμε 2 κουταλάκια του γλυκού ελαιόλαδο και 1 κουταλάκι αλάτι.Ανακατεύουμε καλά και απλώνουμε με απαλές κυκλικές κινήσεις σε όλο το πρόσωπο αποφεύγοντας την περιοχή κάτω από τα μάτια. Μετά από περίπου ένα τέταρτο ξεπλένουμε με νερό.


ΜΑΣΚΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ

Εδώ θα χρειαστούμε 2 κουταλιές της σούπας γιαούρτι, 1 κουταλιά μέλι και 1 κουταλιά ελαιόλαδο.Αφού αναμείξουμε αυτά τα 3 υλικά καλά σε ένα πιατάκι, με τα δάχτυλά μας παίρνουμε
το μίγμα και το απλώνουμε στο πρόσωπο κάνοντας κινήσεις μασάζ. Αφήνουμε να δράσει για 20 λεπτά περίπου και ξεπλένουμε με νερό.


ΑΤΜΟΙ ΧΑΜΟΜΗΛΙΟΥ ΓΙΑ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΠΟΡΩΝ

Το χαμομήλι που είναι γνωστό για τις ευεργετικές του ιδιότητες είναι πολύ χρήσιμο και για το πρόσωπό μας. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να βάλουμε μερική ποσότητα χαμομηλιού να βράσει σε νερό και μόλις αρχίσει ο βρασμός να αποσύρουμε απ'την εστία και να σταθούμε για 5 λεπτά πάνω από το κατσαρολάκι με το βραστό χαμομήλι. Οι ατμοί που θα βγαίνουν είναι άκρως ευεργετικοί για το πρόσωπό μας καθώς ανοίγουν τους πόρους του δέρματος.Αν θέλετε αξιοποιήστε και το ίδιο το βρασμένο χαμομήλι για κομπρέσες προσώπου με κάποιο βαμβακερό πανάκι.





Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML