beautylosophyblog@gmail.com

beautylosophyblog@gmail.com

Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Τι Να Φορέσω Τώρα Που Είναι Άνοιξη ???

Καλώς ή κακώς θα την υποστούμε για ενάμιση μήνα ακόμη περίπου. Και λέω "υποστούμε" γιατί ΝΑΙ σα γυναίκες έχουμε μεγααααάλο πρόβλημα με αυτή την εποχή. Και έρχεται η στιγμή που θες να βγεις απ'το σπίτι..."Τι να φορέσωωωω???". 

Οι μπότες σου σου φαίνονται πολύ χειμωνιάτικες ενώ οι χρωματιστές σου μπαλαρίνες πολύ καλοκαιρινές. Απορρίπτεται το παλτό..απαπα..είναι πολύ βαρύ..αλλά διστάζεις και να βάλεις το λεπτό μπουφανάκι : "λες να κρυώσω??".Φλοράλ φουστανάκι ή opaque καλσόν? Δερμάτινο ή κοντομάνικο Tshirt? Μποτάκια ή pip-toe?? Τα ερωτήματα που μας βασανίζουν καθημερινά.


Το πιο ενδιαφέρον είναι να βγαίνεις και να παρατηρείς τον κόσμο στο δρόμο. Άλλος με χοντρό μπουφάν..και άλλος με κοντομάνικο. Κοπέλες με Ugg και άλλες με pip-toe. Κάποιες με αμάνικο και άλλες με πουλόβερ. Δεν ξέρεις αν πρέπει να κλαις ή να γελάς με τα διάφορα συνολάκια. Προσωπικά νιώθω να αποχωρίστηκα απότομα τις Doca μπότες μου και κρυώνω με το γυμνό πόδι στη μπαλαρίνα. Αλλά και καλσόν δε μπορούμε να βάλουμε. Εχουν γραφτεί άπειρα άρθρα που το χαρακτηρίζουν "πασέ". Να φορέσω ένα ωραίο πουκάμισο ή μήπως θα είμαι ελαφριά ντυμένη?

Για όλα τα παραπάνω ερωτήματα αλλά και για να ξεδιαλύνουμε επιτέλους αν το μαύρο δηλώνει χειμώνα και το φλούο καλοκαίρι ( άρα απορρίπτονται για την άνοιξη  κατέληξα μετά από έρευνα ότι υπάρχει τρόπος να ντυθείς σωστά την άνοιξη. Εφοδιάσου με συγκεκριμένα κομμάτια και με έξυπνους συνδυασμούς δε θα είσαι ποτέ ξανά εκτός εποχής.



All Time Classic καμπαρντίνα :

Μια ασφαλής επιλογή για να είσαι σίγουρη πως δε θα κρυώσεις ούτε θα ζεσταθείς και συμβαδίζει με την εποχή.

Το φλοράλ παντελόνι :

Είναι τάση και το λατρεύουμε. Αν βρεις τον κατάλληλο τρόπο να το συνδυάσεις όπως ένας κορσές(αν διαθέτεις βέβαια και το ανάλογο σώμα) ή εναλλακτικά και για τις πιο γεματούλες ένα λευκό Tshirt με μια basic ζακέτα είσαι σίγουρα μέσα στη μόδα.

Slippers :
Τα αγαπάμε γιατί είναι η πιο μοντέρνα εκδοχή της κλασσικής μπαλαρίνας και εξακολουθεί και φέτος να είναι τάση. Επειδή είναι άνοιξη επέλεξε τα υφασμάτινα slippers ή τα δερμάτινα.

Το ριγέ φόρεμα : 

Είναι must-have. Έχετο στη ντουλάπα σου γιατί θα σου χρειαστεί για casual αλλά και βραδυνές εμφανίσεις.

Το διάφανο πουκάμισο :

Οτι πρέπει για την άνοιξη και συνδυάζεται πανέυκολα με το τζιν σου και ένα φάκελο.

Ζακέτα : 
Και δεν εννοώ την κλασσική της γιαγιάς μας αλλά τη χρωματιστή και μοντέρνα που και φέτος είναι must.

Στα παρακάτω link θα δεις από που μπορείς να αγοράσεις τα απαραίτητα για την άνοιξη οικονομικά και έξυπνα:

Φλοράλ παντελόνι H&M: http://www.hm.com/gr/product/08742?article=08742-A










Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

2 σχόλια:

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML