beautylosophyblog@gmail.com

beautylosophyblog@gmail.com

Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Colour Blocking : Ίσως το επόμενο μεγάλο hair trend

Το είδαμε να εφαρμόζεται σε ρούχα, παπούτσια ,τσάντες και αξεσουάρ. Η αλήθεια είναι πως δεν είναι κάτι ιδιαίτερα φρέσκο σαν ιδέα αλλά έρχεται στην επιφάνεια ξανά με ένα δυναμικό comeback και αυτή τη φορά στα μαλλιά..Στα μαλλιά? Ναι σωστά..Και μάλιστα απειλεί με εκθρόνιση το ombre.

Ας πούμε όμως δυο λόγια για την τεχνική γιατί δεν είναι αρκετά διαδεδομένη. Ξεκίνησε ως τάση να εφαρμόζεται σε ρούχα και πρόκειται για τον περίεργο(τουλάχιστον με την πρώτη ματιά) τρόπο να συνδυάζονται τα χρώματα.

Είναι ένας έξυπνος τρόπος να προσθέσεις χρώμα στα ρούχα σου δίνοντας εκκεντρικότητα αλλά και στυλ ταυτόχρονα. Η παρακάτω εικόνα θα σε βοηθήσει λίγο παραπάνω να καταλάβεις τη λογική αυτής της τεχνοτροπίας


και στη στήλη Fashion εδώ: 
μπορείς να δεις το Colour Blocking στα ρούχα και πώς να το κάνεις σωστά.
Colour blocking όμως και στα μαλλιά και είναι το μεγάλο φαβορί για το επόμενο Hair Trend που θα επιτάσσει ο κόσμος της ομορφιάς και μόδας και θα γίνει το επόμενο κόλλημα.

Το συγκεκριμένο hair trend δε μας αφήνει όμως περιθώρια να κρατήσουμε ουδέτερη στάση.Κάποιες θα το λατρέψουν και θα τρέξουν να το κάνουν στα μαλλιά τους ενώ άλλες θα το αποδοκιμάσουν. Εδώ που τα λέμε δεν είναι και κάτι συνηθισμένο. Μάλλον θα το αγαπήσουν οι πιο τολμηρές. Η Μελίνα των Vegas και η Caroline Polacheck το έχουν ήδη εφαρμόσει:



Αν έχεις βαρεθεί λοιπόν το Ombre είναι η τέλεια εναλλακτική για να προσθέσεις χρώμα στα μαλλιά σου. Μπορείς να το εφαρμόσεις στις αφέλειες σου ή απλά σε κάποια λωρίδα των μαλλιών τυχαία η σε λίγες παραπάνω τούφες σε όποιο σημείο θες! Τι λες λοιπόν? Θα το τολμήσεις?




Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML