beautylosophyblog@gmail.com

beautylosophyblog@gmail.com

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Jessica Alba : Copy the Look

     Μία από τις αγαπημένες μου στήλες στα διάφορα blogs και site είναι αυτή που σε ενημερώνει για το τι φόρεσαν οι διάσημες "φίλες" μας του εξωτερικού σε κάποιο από τα αμέτρητα events που τις καλούν! Η αλήθεια είναι πολλές φορές δε διαβάζω καν το άρθρο, απλά χαζεύω τις εικόνες! Και μια ακόμα αλήθεια είναι ότι τις ζηλεύω λίγο έως πολύ που είναι έτσι πάντα περιποιημένες με μαλλιά-νύχια άψογα και υπέροχα πανάκριβα ρούχα βλέπε louis vuitton ρούχα, prada και chanel τσαντάκια και παπούτσια louboutin!
     Τις περισσότερες φορές καταφέρνουν να μας εντυπωσιάσουν, άλλες φορές πάλι μας απογοητεύουν και σκέφτομαι "καλά αν είχα τόσα λεφτά πάω στοίχημα ότι θα ντυνόμουν χίλιες φορές καλύτερα"! 
Και επειδή είπα πως είμαι ζηλιάρα και πολύ θα ήθελα να ντυνόμουν σαν και τις "φίλες" μας που αναφέρω παραπάνω, σκέφτηκα να κάνω αυτό που λέμε "copy the look", ή αλλιώς αντέγραψε το στυλ, με ρούχα που μπορούμε να βρούμε εδώ στην Ελλάδα και προφανώς σηκώνει η τσέπη μας! 
      H πάντα τόσο σωστά ντυμένη Jessica Alba λοιπόν έκανε μια πιο casual εμφάνιση και συνδύασε το skinny παντελόνι της με σακάκι μπεζ, μεταξωτό πουκάμισο και εντυπωσιακά παπούτσια που δένουν στον αστράγαλο. Ένα ανοιξιάτικο look που μπορείς εύκολα να υιοθετήσεις αμέσως! 

Εσύ θα το τολμήσεις να ντυθείς σαν την Jessica Alba? Εγώ πάντως σίγουρα ναι!




Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML