beautylosophyblog@gmail.com

beautylosophyblog@gmail.com

Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Bioten skin moisture: review στο καθαριστικό και τη λοσιόν Bioten

Το σημερινό post έχει να κάνει με την προσωπική μου άποψη για κάποια προϊόντα της ελληνικής εταιρίας Bioten. Και συγκεκριμένα για το γαλάκτωμα καθαρισμού, και την τονωτική λοσιόν από τη σειρά με το κυδώνι που προορίζονται για κανονικό/ μεικτό δέρμα.


Θα αρχίσω λοιπόν με το ενυδατικό γαλάκτωμα καθαρισμού. Στα γενικά χαρακτηριστικά, πρόκειται για ένα γαλάκτωμα που περιέχει φυσικό εκχύλισμα κυδωνιού γνωστό για τις καταπραυντικές και ενυδατικές του δράσεις. Η ποσότητά του είναι στα 200ml και η τιμή του ανέρχεται στα 3,95 ευρώ.

Μόνο θετικά θα μπορούσα να πω για το συγκεκριμένο προϊόν  Εκτός του ότι αφαιρεί άψογα το μακιγιάζ, προσφέρει και άνετη χρήση στην περιοχή των ματιών χωρίς να ερεθίζει. Επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει χάρη στη μη λιπαρή υφή του.Στα θετικά, θα συμπληρώσω την καλή σχέση ποιότητας-τιμής και το γεγονός ότι είναι paraben free!

Ας ρίξουμε μια ματιά και στην τονωτική λοσιόν καθαρισμού. Περιέχει Βιταμίνη Ε, γνωστή για τις αντιοξειδωτικές και επανορθωτικές της δράσεις. Η ποσότητά της είναι επίσης στα 200ml και η τιμή στα 3,95 ευρώ,αν και μπορείτε να βρείτε πολλές προσφορές (πχ. γαλάκτωμα και λοσιόν δώρο)

Ίσως φανώ υπερβολική, αλλά εγώ προσωπικά τη λοσιόν την απολαμβάνω πιο πολύ κι απ το γαλάκτωμα! Την χρησιμοποιώ πάντα πρωί ή/και βράδυ μετά τον καθαρισμό σε πρόσωπο και λαιμό. Αφαιρεί ακόμη και τα ελάχιστα υπολείμματα μακιγιάζ που έχει αφήσει το γαλάκτωμα κι έτσι νιώθω το δέρμα πολύ καθαρό. Χρειάζεται λίγη ποσότητα κάθε φορά για το επιθυμητό αποτέλεσμα και μυρίζει υπέροχα. Ο κατάλληλος τρόπος για να προετοιμάσετε την επιδερμίδα σας για την ενυδατική κρέμα.

Αυτά από μένα stay tuned γιατί έρχονται κι άλλα reviews! ♥ 

*Το post αναφέρεται σε καθαρά προσωπική μου άποψη.Τα προιόντα έχουν αγοραστεί με δικά μου χρήματα 






Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML