beautylosophyblog@gmail.com

beautylosophyblog@gmail.com

Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Nude Γόβες: Τις λατρεύουν οι επώνυμες.Εσύ έχεις?


Σίγουρα τα εφήμερα trends είναι fun όπως όλοι οι μικροί διάρκειας έρωτες αλλά στην τελική αυτό που πάντα σε κερδίζει είναι αυτό που σε γεμίζει με σιγουριά, αυτοπεποίθηση, είναι εκεί για σένα, δεν σε εκθέτει και σε βγάζει πάντα ασπροπρόσωπη.


Οι nude γόβες είναι μια από τις διαχρονικότερες και σταθερότερες σχέσεις. Μια επένδυση που δεν θα μετανιώσεις, μία αγορά που θα απολαύσεις. Ένα ζευγάρι παπούτσια που θα φορέσεις παντού και για πάντα.  



NUDE STYLING TIPS
- Ένα ζευγάρι nude γόβες μπορείς να το φορέσεις από το πρωί στο γραφείο μέχρι αργά το βράδυ.

- Ταιριάζουν με όλα τα χρώματα και μπορούν να φορεθούν όλες τις εποχές. 

- Προσφέρουν ισορροπία ανάμεσα σε εντυπωσιακά σύνολα εξασφαλίζοντάς σου πως δεν θα υποπέσεις σε υπερβολές. 

- Οι nude γόβες κάνουν τα πόδια να φαίνονται πιο μακριά, πιο ψηλά και πιο αδύνατα. 

- Η nude απόχρωση επιτρέπει το καλοκαίρι στο μαυρισμένο χρώμα στο σώμα σου να αναδειχθεί σωστά. 

- Οι nude γόβες είναι από την φύση τους chic. Όπως και να τις φορέσεις πάντα ο συνδυασμός θα είναι σωστός. Με τζιν, με φούστα, με φόρεμα, με παντελόνι. Με μαύρο, με λευκό, με χρώμα. Είναι το πασπαρτού σου για όλα. Ακόμα και για εκείνες τις δύσκολες στιγμές που ένα σύνολο σου αρέσει αλλά αναρωτιέσαι "με τι παπούτσια". 

Είναι το κομμάτι που αποθεώνουν οι celebrities και όχι άδικα.



   Δεν ξέρω αν συμβαίνει και σε εσένα αλλά το πρώτο επώνυμο πρόσωπο που μου έρχεται στο μυαλό όταν ακούω για nude γόβες είναι η Kate Middleton. H Δούκισσα του Cambridge μοιάζει να μην τις αποχωρίζεται ποτέ. Τις συνδυάζει με όλα τα chic φορέματα δίνοντας έτσι ισορροπία και αποφεύγοντας τις στιλιστικές υπερβολές αλλά και τα λάθη.
    Η Angelina Jolie αγαπάει πολύ τις γήινες αποχρώσεις και δεν διστάζει να συνδυάσει το μαύρο mini με παγιέτες φόρεμα της με ένα πολύ λιτό             ζευγάρι nude pip-toe γόβες ενώ η Blake Lively με ένα πιο μοντέρνο ντύσιμο φόρεσε επέλεξε αυτές με το πολύ ψηλό τακούνι για να δείχνουν τα πόδια της ακόμη πιο μακριά.


Η Halle Berry συνδύασε το πολύ εντυπωσιακό φόρεμα της με ένα ζευγάρι nude κλασικές γόβες. Κι από τα Oscar σε casual - chic εμφάνιση που έκανε η Jessica Alba μέσα στην ημέρα με παντελόνι υφασμάτινο και πουλόβερ. Ενώ η Jennifer Lopez έκανε total nude συνδυασμό με pencil στενό φόρεμα και πολύ ψηλές nude  γόβες. 


Η Rihanna επέλεξε την nude απόχρωση σε όλο της το σύνολο με κολάν, μπλούζα - πουλόβερ και γόβες nude μυτερές. Η Sarah Jessica Parker που γνωρίζει καλά τους κανόνες του στιλ έφερε ισορροπία στο λάιμ με χρυσές κεντημένες λεπτομέρειες φόρεμα της με nude γόβες. Η Μαρία Μενούνος κινήθηκε με ασφάλεια στο ντύσιμο της συνδυάζοντας τες με το σε έντονο χρώμα φόρεμά της.

πηγή:tlife.gr




Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML