beautylosophyblog@gmail.com

beautylosophyblog@gmail.com

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Polka dot nails with bow (πουά νύχια και σχέδιο φιόγκος)

Its nail tutorial !!!!!! Και είναι έυκολο, γρήγορο και όμορφο. Επειδή έχουμε άνοιξη το πρώτο χρώμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι το ροζ. Ηθελα να σας δείξω ένα μανικιούρ αρκετά κοριτσίστικο και με παιχνιδιάρικη διάθεση. Οπότε το πουά (polka dot) και ένας μικρός χαριτωμένος φιόγκος νομίζω είναι το κατάλληλο σχέδιο για ένα όμορφο girly μανικιούρ. Πάμε να δούμε λοιπόν πως μπορούμε να το κάνουμε στα νύχια μας step by step!!

Step 1: αφού περάσουμε τα νύχια μας με μία βάση, εφαρμόζουμε δύο στρώσεις από το αγαπημένο μας ροζ. Φυσικά περιμένουμε ανάμεσα στις δύο στρώσεις να στεγνώσει καλά η πρώτη πριν βάλουμε τη δεύτερη.


Step 2: Με ένα dotting tool ( εναλλακτικά με μία οδοντογλυφίδα ή το πάνω μέρος ενός ραπιτογράφου όπως στη φωτογραφία) σχεδιάζουμε μικρές μαύρες βούλες σε όλα τα νύχια εκτός από το προτελευταίο.


Step 3: με το μαύρο ραπιτογράφο σχεδιάζουμε στο τέταρτο νύχι δύο μικρά τριγωνάκια αντικριστά το ένα στο άλλο όπως φαίνεται στην εικόνα.


Step 4: Κάτω ακριβώς από τα μικρά τριγωνάκια σχεδιάζουμε με το λεπτό πινελάκι δύο γραμμούλες όπως και στην εικόνα. Οι γραμμές αυτές πρέπει να είναι λύγο κυματιστές.


Step 5:  Τοποθετούμε ένα μικρό φούξια στρασάκι εκεί που συναντιούνται τα δύο τριγωνάκια ώστε να σχηματιστεί το όμορφο φιογκάκι.


Και το μανικιούρ μας ολοκληρώνεται με μία στρώση από top coat για να σταθεροποιήσει και να δώσει διάρκεια. Ένα χαριτωμένο και εύκολο polka dot μανικιούρ είναι έτοιμο. Καλή επιτυχία και πολλά φιλιά.. :)







Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML