beautylosophyblog@gmail.com

beautylosophyblog@gmail.com

Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Mac RiRi Woo : Το Νέο Κραγιόν της Rihanna για την Mac

Την είδαμε να παρουσιάζει την πρώτη συλλογή ρούχων της στο London Fashion Week και εκεί που πήγαμε να σημειώσουμε Fashion-Beauty 1-0 τώρα σημειώνουμε Χ !!!



Η photo που βλέπεις παραπάνω είναι από τα Grammy και η  Rihanna φοράει στα χείλη της το Rooby Woo με λίγη μίξη από Lady Danger. Και λίγες μέρες μετά (τυχαίο??) ανακοινώθηκε η συνεργασία της διάσημης ποπ στάρ με τα Mac !!

Πρόκειται για τη νέα συλλεκτική έκδοση του Rooby Woo που θα έχει το όνομα "RiRi-Woo" και αυτή είναι η Rihann-ίστικη εκδοχή του διάσημου κραγιόν της γνωστής Mac !!


Αυτή η είδηση έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον γιατί για πρώτη φορά τα Mac κάνουν μια τόσο μακρόχρονη συνεργασία με κάποια celebrity. Γιατί στο μέλλον αναμένεται να δούμε όχι μία...αλλά τέσσερις διαφορετικές σειρές μακιγιάζ με την υπογραφή της Rihanna και τίτλο RiRi [Heart] Mac !!!

Δυστυχώς οι Ελληνίδες δε θα έχουν την δυνατότητα να το δοκιμάσουν πριν από τον επόμενο Οκτώβρη. Ευτυχώς θα λανσάρεται στην τιμή των 18 euro  και δε θα πληρώνουμε κάτι παραπάνω λόγω της διάσημης υπογραφής της αγαπημένης μας Rihanna! 

πηγή : tlife.gr




Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML