beautylosophyblog@gmail.com

beautylosophyblog@gmail.com

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Ποιο είναι το κατάλληλο μαγιό για μένα ???

...και ναι έφτασε η μεγάλη ώρα: η ώρα της παραλίας...ώρα μηδέν!!! Το να διαλέξεις το μαγιό που θα λανσάρεις στις παραλίες είναι μεγάλη υπόθεση και σε αγχώνει. Ειδικά για όσες έχουν παραπανίσια κιλάκια είναι ακόμη πιο δύσκολη απόφαση το να αγοράσουν μαγιό. Μήπως με παχαίνει?? Πώς θα εμφανιστώ στην παραλία δίπλα στις υπόλοιπες κορμάρες?? Τα ξεχνάω τα μπάνια για φέτος το καλοκαίρι...!! Αλλά κάνεις λάθος. Το μαγιό δεν είναι κάτι που βγαίνει σε ένα σχέδιο και ένα χρώμα ώστε να ταιριάζει σε όλες μας. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία και μάλιστα εκεί έξω είναι το ιδανικό για σένα και σε περιμένει! Αδύνατη ή γεματούλα, με μεγάλο στήθος ή οχι για όλες υπάρχει το κατάλληλο μαγιό..Αρκεί να ακολουθήσεις τις παρακάτω συμβουλές

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΙΚΡΟ ΣΤΗΘΟΣ
Επέλεξε να φορέσεις ένα στράπλες ή τριγωνάκια. Απέφυγε τις ενισχύσεις και τις μπανέλες γιατί θα δείχνουν "ξένα" επάνω σου. Τα εμπριμέ μοτίβα και τα βολάν θα δημιουργήσουν την ψευδαίσθηση ότι το στήθος σου είναι πιο πλούσιο.

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΤΗΘΟΣ
Η ιδανική επιλογή για σένα είναι η μπανέλα που θα σου δώσει την απαραίτητη στήριξη. Καλό θα ήταν μάλιστα οι τιράντες να μη δένουν στο λαιμό αλλά σαν ένα κανονικό σουτιέν. Έτσι θα αποφύγεις κάθε πιθανότητα να φαίνεται το μεγάλο σου στήθος κρεμασμένο.

ΤΑ ΠΑΧΗ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ
Μας αρέσουν τα κιλάκια μας και το δείχνουμε! Το ιδανικό μαγιό για σένα είναι ένα μονόχρωμο μπικίνι με το κάτω μέρος να δένει στο πλάι με κορδονάκια ή μεγαλύτερους φιόγκους. Αυτό δίνει την ψευδαίσθηση ότι οι καμπύλες σου είναι μικρότερες. Εναλλακτικά μπορείς να φορέσεις ένα κομψό ολόσωμο μαγιό με κοψίματα στο πλάι και ανοιχτό ντεκολτέ.

Για σένα που έχεις την τύχη να έχεις ίσες αναλογίες πάνω και κάτω υπάρχει εκεί έξω μια τεράστια ποικιλία από σχέδια και χρώματα.
Μην ξεχνάτε όλες πως φέτος είναι της μόδας τα βολάν και...BACK to BACK τα ψηλόμεσα slips με ρετρό διάθεση!!





Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

1 σχόλιο:

  1. Ανακάλυψα ένα διαγωνισμό για ελληνίδες beauty bloggers!!
    Ρίξε μια ματιά!! http://www.flowmagazine.gr/kliroseis

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML