beautylosophyblog@gmail.com

beautylosophyblog@gmail.com

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

All about Nails : Φθινόπωρο/Fall 2013

Καλωσήρθες Φθινόπωρο και φυσικά πρέπει να καλωσορίσουμε και τις νέες τάσεις στα νύχια..Τις είδαμε στα catwalks για το φθινόπωρο του 2013 και εδώ θα τις βρεις όλες συγκεντρωμένες για να είσαι πάντα in..
Αρχικά κυρίαρχο όλων των χρωμάτων είναι το μπορντό καθώς και οι υπόλοιπες σκούρες αποχρώσεις του κόκκινου γι αυτό αν θες να ακολουθήσεις την πεπατημένη,επέλεξε για τα νύχια σου ένα κλασσικό μπορντό χρώμα που είναι πάντα άκρως θηλυκό και ασφαλές.
Τόσο το καφέ όσο και το χακί είναι χρώματα που επίσης παίζουν το φετινό φθινόπωρο και μάλιστα σε πολλές παραλλαγές αφού και τα Ματ αλλά και τα Μεταλλικά βερνίκια είναι in...
Το Sparkly Manicure μας συστήνεται και αυτό για το φετινό φθινόπωρο και συνδυάζεται με το αγαπημένο και κλασσικό μαύρο,δίνοντας ένα αποτέλεσμα που μας εισάγει με τον καλύτερο τρόπο στο χειμώνα..Μην ξεχνάς όμως πως και το γαλλικό συνεχίζει να είναι in σε διάφορες εκδοχές όπως στο συνδυασμό ενός ματ με ένα πιο μεταλικό βερνίκι.
Το μωβ,το πράσινο και το γκρι έκαναν και αυτά την εμφάνιση τους στα catwalks για το φετινή σεζόν και θα είναι τάση μέχρι και για ολόκληρο το χειμώνα που έρχεται..

Τέλος όσον αφορά το σχήμα του manicure μας, το αμυγδαλωτό σχήμα είναι αυτό που σίγουρα πρέπει να δοκιμάσεις, ιδανικό για πιο σικ εμφανίσεις ενώ το βερνίκι σου θα είναι nude, μια ασφαλής επιλογή για πολύ κομψές αλλά και θηλυκές εμφανίσεις.
Αυτές ήταν λοιπόν οι τάσεις στα νύχια έτσι όπως τις είδαμε στα catwalks,στις celebrities και όχι μόνο...Σκούρες αποχρώσεις, μεταλλικοί τόνοι και έξυπνες παραλλαγές του γαλλικού και του ματ σε περιμένουν να τις εφαρμόσεις...





Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML