beautylosophyblog@gmail.com

beautylosophyblog@gmail.com

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Grow fast your nails and hair: 6 μοναδικά TIPS


Hi beauties....Το σημερινό θέμα αφορά όλες εσάς που θέλετε να δείτε τα μαλλάκια σας να μακραίνουν και τα νύχια σας γερά και μακριά αλλά απογοητεύεστε γιατί τα μαλλιά δε λένε να ξεκολλήσουν πέρα από τους ώμους και τα νύχια σπάνε συνεχώς...και είναι τοοοοόσο εκνευριστικό !!! 


Μήπως και εσύ ονειρεύεσαι να χτενίζεις τα μακριά μαλλιά σου,να τα καμαρώνεις με χαλαρές μπούκλες που θα πέφτουν απαλά στο στήθος και την πλάτη σου? Θέλεις να βλέπεις ένα υπέροχο γαλλικό μανικιούρ στα νύχια σου αλλά δε σου μένει ποτέ ένα σωστό νύχι στο χέρι σου?? Τότε αυτό το άρθρο γράφτηκε για σένα...



Δυνατά και Μακριά Νύχια 


Για να κάνεις τα νύχια σου γερά και ανθεκτικά απλά ακολούθησε μια αγωγή Ασβεστίου για μία μόνο εβδομάδα και θα δεις αποτελέσματα...Τι εννοώ? Στο εμπόριο και ειδικά στα καταστήματα με προιόντα μανικιούρ, μπορείς εύκολα να βρεις μία διάφανη βάση που περιέχει ασβέστιο και να περνάς με αυτή τα νύχια σου για 7 περίπου μέρες. Είναι πολύ οικονομική, ιδιαίτερα αν τη βρεις σε μαγαζιά καλλυντικών από 1 μόνο ευρώ, και θα δώσει ξανά ζωή στα εύθραυστα νύχια σου.


• Φρόντισε να κρατάς πάντα την υγιεινή των νυχιών σου σε καλή κατάσταση και σίγουρα θα τα  βλέπεις για  περισσότερο καιρό μακριά και δυνατά.  Μην αμελείς λοιπόν τον καθαρισμό από τα πετσάκια, το  λιμάρισμα που θα απομακρύνει τα κατάλοιπα  προηγούμενων μανικιούρ και  θα δώσει  το  κατάλληλο  σχήμα για να μεγαλώσουν ομοιόμορφα.


• Δούλευε τα δάχτυλά σου : Ναιιι...καλά διαβάζεις...!! Έρευνες έδειξαν πως όσο πιο πολύ δουλεύεις τα δάχτυλά σου μέσα στην ημέρα,τόσο αυξάνεται η κυκλοφορία του αίματος στις άκρες τους,επομένως και στα νύχια,κάτι που τα βοηθά να μεγαλώνουν με πολύ πιο γρήγορο ρυθμό..Τι περιμένεις λοιπόν?? Γράψε αμέσως ένα κείμενο στον υπολογιστή σου!!!!


Όμορφα-Μακρυά Μαλλιά


Η λέξη ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ είναι το Α και το Ω στην υγεία των μαλλιών σου. Τα ταλαιπωρημένα, ξηρά και αφυδατωμένα μαλλιά δεν πρόκειται ποτέ να μακρύνουν,τουλάχιστον όχι γρήγορα, γι αυτό φρόντισε για την ενυδάτωση των μαλλιών σου από αύριο κιόλας. Χρησιμοποίησε προϊόντα περιποίησης με ενυδατικά στοιχεία όπως κάποια μάσκα ή αγωγή με θρεπτικά συστατικά.


Αγάπα τα μαλλιά σου: Τι εννοώ??? Να τους φέρεσαι σα να τα χαϊδεύεις...Μήπως θα έπρεπε να το ξανασκεφτείς την επόμενη φορά που θα τα χτενίσεις με δύναμη και θα τα υποβάλλεις στη διαδικασία του "ψησίματος" με την ισιωτική σου? Φρόντισε λοιπόν να τα ταλαιπωρείς λιγότερο με το styling και το χτένισμα αν θες να τα βλέπεις όμορφα και δυνατά.


Κάνε μασάζ στη βάση του τριχωτού για ενδυνάμωση των ριζών και της κυκλοφορίας του αίματος. Άπλωσε στα δάχτυλά σου ένα λαδάκι από δάφνη ή απλά ελαιόλαδο και κάνε απαλό μασάζ στις ρίζες κατά τη διάρκεια του λουσίματος γιατί αυτό θα αυξήσει την κυκλοφορία του αίματος στην συγκεκριμένη περιοχή και τα μαλλάκια σου θα μακραίνουν πολύ πιο γρήγορα.



Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML