beautylosophyblog@gmail.com

beautylosophyblog@gmail.com

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Κυτταρίτιδα: Αυτή είναι η θαυματουργή μάσκα για την αντιμετώπισή της

 Η κυτταρίτιδα αποτελεί το μεγαλύτερο πρόβλημα για εμάς τις γυναίκες εδώ και πολλά χρόνια...Πόσες φορές δε φορέσαμε ένα καυτό σορτσάκι,νιώσαμε άβολα με το μπικίνι μας και το μίνι φόρεμα μας επειδή η κυτταρίτιδα θα μας ντρόπιαζε?? Κι όμως υπάρχει λύση στο πρόβλημα της όψης του"φλοιού πορτοκαλιού"...Ευτυχώς υπάρχουν απλές και φυσικές μέθοδοι για να την αντιμετωπίσουμε. Μία από αυτές είναι και η παρακάτω μάσκα που βασίζεται στον καφέ, ο οποίος βοηθάει στην αποβολή περιττών υγρών. Πρόκειται για ένα scrub το οποίο δεν είναι θαυματουργό μόνο γι’ αυτόν τον λόγο, αλλά και επειδή κάνει βαθύ καθαρισμό στους πόρους του δέρματος, εντείνει την κυκλοφορία και επιπλέον λειτουργεί ως διουρητικό.

Θα χρειαστείτε:
- 1/2 φλιτζάνι καφέ ζάχαρη
- 1/2 φλιτζάνι λάδι καρύδας
- 1/2 φλιτζάνι αλάτι
- 1 φλιτζάνι φρέσκο καφέ της αρεσκείας σας

Τρόπος παρασκευής:
Αφού ρίξετε όλα τα υλικά σε ένα δοχείο ή κάποιο βαθύ μπολ, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανακατέψετε καλά μέχρι να έχετε ένα ομοιογενές μείγμα...Και το θαυματουργό scrub είναι έτοιμο για χρήση.

Τρόπος εφαρμογής:
Πάρτε μια ποσότητα από το μείγμα που έχετε δημιουργήσει και με απαλές κυκλικές κινήσεις κάντε μασάζ στις προβληματικές περιοχές που συνήθως είναι οι γλουτοί, οι  μηροί, η κοιλιά και τα μπράτσα. Εφόσον τελειώσετε, ξεπλύνετε με νερό. Επιπλέον μπορείτε να απλώσετε και την αγαπημένη σας κρέμα σώματος για έξτρα ενυδάτωση και θρέψη του δέρματός σας. Μην ξεχνάτε πως μπορείτε να χρησιμοποιείτε το scrub όσο συχνά θέλετε μέχρι να δείτε τα επιθυμητά αποτελέσματα....

Φιλιά από μένα, Αναστασία




Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML