beautylosophyblog@gmail.com

beautylosophyblog@gmail.com

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Style Inspiration...Street Style #nyfw


Πόσο λατρεύω τo Street Style...Μπορεί τα μεγαλύτερα shows να έγιναν σε πολυτελείς χώρους επίδειξης στη Νέα Υόρκη όμως τα πιο ενδιαφέροντα shows λαμβάνουν χώρα έξω στους δρόμους..Εκεί όπου τα πιο in κορίτσια που λατρεύουν τη μόδα, ποζάρουν στο φακό των bloggers'photographers και την δημιουργούν οι ίδιες.

Ένα look που πραγματικά λάτρεψα είναι αυτό της φωτογραφίας...Η Kristina Bazan επέλεξε να λανσάρει το κλασσικό ασπρόμαυρο ( black & white ) look που είναι ασφαλής και κατάλληλη επιλογή για το φθινόπωρο και ειδικά για Σεπτέμβρη... 

Φυσικά με τη δική της πινελιά έκανε το κλασσικό ασπρόμαυρο στυλ να φαίνεται τόσο πρωτότυπο και μοδάτο αλλά και θηλυκό ταυτόχρονα που τράβηξε την προσοχή ενός φωτογράφου αμέσως...φυσικά και τη δική μας προσοχή !!
Μας αρέσει πολύ το λευκό blazer σε συνδυασμό με μαύρο crop top, μάυρο παντελόνι και μαύρα flats.. αν και πιστεύω πως μια μαύρη κλασσική γόβα θα συμπλήρωνε ακόμη πιο τέλεια το όλο σύνολο..

Η μεγάλη τσάντα με studs δίνει μια αίσθηση rock στο look της Kristina την οποία " ηρεμεί " το ήσυχο χτένισμά της αφού έχει επιλέξει ένα απλό sleek ponytail, φυσικά χείλη και μαύρα γυαλιά.
Πώς σου φαίνεται λοιπόν το street style της Kristina? Θα το υιοθετήσεις? Αν σου άρεσε η κατηγορία street style άφησε μου ένα σχόλιο για να το σχολιάσουμε μαζί και γιατί όχι? Να το υιοθετήσω και σα στήλη στο blog μου....

Πολλά φιλιά από μένα... Αναστασία




Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML