beautylosophyblog@gmail.com

beautylosophyblog@gmail.com

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Εφαρμογή κραγιόν-Μάθε τα 7 απόλυτα μυστικά

Το κραγιόν είναι ένα προϊόν ομορφιάς που κάνει τα χείλη σου να φαίνονται μεγαλύτερα, πιο ζουμερά και πιο σέξι. Είτε σου αρέσουν τα έντονα κόκκινα, τα δαμασκηνί, ή τα απαλά ροζ δεν έχει σημασία. Όλα έχουν να κάνουν με την εφαρμογή του κραγιόν από το πως το ανοίγεις μέχρι πως το εφαρμόζεις. Διάβασε παρακάτω πως να πετύχεις το τέλειο αποτέλεσμα.

1. Διάλεξε ένα χρώμα κραγιόν της αρεσκείας σου και στην συνέχεια με μία οδοντόβουρτσα ή ένα μείγμα από λάδι και ζάχαρη, απολέπισε τα χείλη σου.

2. Με την βοήθεια του ειδικού μολυβιού και πάντα με φορά από έξω προς τα μέσα δημιούργησε το περίγραμμα πάνω στα χείλη σου.

3. Μπορείς επίσης να ζωγραφίσεις και το υπόλοιπο των χειλιών σου με το μολύβι χρησιμοποιώντας το σαν βάση για το κραγιόν σου. Έτσι θα κρατήσει περισσότερο.


4. Στην συνέχεια με φορά από μέσα προς τα έξω άπλωσε το κραγιόν είτε με το ειδικό πινέλο είτε με το stick, καλύπτοντας όλα τα κενά στα χείλη σου μέσα από το περίγραμμα.

5. Εάν το επιθυμείς άπλωσε και δεύτερη στρώση προκειμένου να σκουρύνεις την απόχρωση.

6. Καθάρισε την extra ποσότητα του κραγιόν δαγκώνοντας απαλά ένα χαρτομάντιλο.

7. Μπορείς να εφαρμόσεις λίγο concealer ακριβώς στην μέση πάνω από το πάνω χείλος αλλά και στις άκρες των χειλιών σου, για να έχεις ένα πιο γεμάτο εφέ.

8. Έτοιμη!!




ediva.gr



Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

1 σχόλιο:

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML