beautylosophyblog@gmail.com

beautylosophyblog@gmail.com

Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Kim Kardashian: Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram και τρέλανε τους θαυμαστές της

  Η εκρηκτική τηλεπερσόνα μετά από ένα διάστημα αποχής από τα φώτα της δημοσιότητας,λόγω της γέννησης της κόρης της,αποφάσισε να κάνει δυναμικό come back στις οθόνες μας.. Προκλητική όπως πάντα, αυτή τη φορά και με νέο look , ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram την εκρηκτική φωτογραφία που θα δείτε παρακάτω και κυριολεκτικά τρέλανε τα social media


   Η σέξυ Kim Kardashian,πλέον και μαμά, έχει διώξει αρκετά από τα περιττά κιλά της εγκυμοσύνης, και με αυτό το προκλητικό look εμφανίστηκε στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι. Όλα τα φλας έπεσαν πάνω της και η ίδια δείχνει πιο ανανεωμένη και ευτυχισμένη από ποτέ. Τη γνωρίσαμε ως αυθεντική λατίνα με σκούρα σοκολατί μαλλιά που έδεναν με τη σκούρη επιδερμίδα της τώρα όμως κάνει την ανατροπή και ασπάζεται το ξανθό λουκ. Οι ρίζες των μαλλιών της παραμένουν σκουρόχρωμες θυμίζοντας κάτι από Ombre. Οι απόψεις βέβαια διίστανται καθώς άλλοι βρίσκουν το νέο της στυλ απόλυτα ταιριαστό για εκείνη ενώ άλλοι την προτιμούν μελαχρινή. Εσύ τι λες? 


  Αυτό που τράβηξε όμως τα βλέμματα όλων,συνεπάγεται και τα flash των paparazzi,ήταν το αβυσσαλέο ντεκολτέ της Kim. Κάτι η εγκυμοσύνη,κάτι το ότι έτσι κ αλλιώς η τηλεπερσόνα είχε "πλούσια τα ελέη" το στήθος της αυτή τη φορά δε σε αφήνει να μη το προσέξεις, κάτι που σχολιάστηκε αρνητικά από πολλά media. Μάλιστα κάποιες "πικρές γλωσσίτσες" είπαν οτι η Kim έχει χάσει τις παλιές της δόξες γιατί το στήθος της είναι πλέον πεσμένο και τα παραπανίσια κιλά δεν την αφήνουν να φορέσει τα αγαπημένα της κολάν.Ακόμη κι έτσι όμως η διάσημη περσόνα κατάφερε πάλι να βρεθεί στο επίκεντρο της προσοχής όλων..








Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

2 σχόλια:

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML