beautylosophyblog@gmail.com

beautylosophyblog@gmail.com

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Garnier Fructis Review : Σαμπουάν 3 σε 1 & Garnier Miraculous Oil

Τον τελευταίο καιρό η garnier μας εκπλήσσει ευχάριστα με τα νέα της προϊόντα, έβαλα στο μικροσκόπιο 2 απ αυτά και σας τα παρουσιάζω

Garnier δυναμωτικό σαμπουάν ''Θρεψη&Επανορθωση 3 σε 1"


-->Μόνο και μόνο η συσκευασία σε προδιαθέτει ευχάριστα. Ζωηρό κίτρινο χρώμα με περιεχόμενο ένα προϊόν που κάνει ο,τι υπόσχεται. Στα συστατικά του η ελιά,το αβοκάντο και το γνωστό σε όλους karite.Μέτα από συνεχή χρήση ενός μήνα μπορώ να πω με σιγουριά οτι έχει γίνει ένα απ τα αγαπημένα μου σαμπουάν. Τα μαλλιά μου είναι ταλαιπωρημένα από ντεκαπαζ και βαφές αλλά μετά από κάθε χρήση τα νιώθω απαλά κι ενυδατωμένα. Η μυρωδιά του είναι κλασική μυρωδιά garnier και δε μένει στα μαλλιά πάρα μόνο για καμιά ώρα το πολύ μετά το λούσιμο. Η ποσότητα του είναι στα 400ml και η τιμή του πολύ προσιτή. Πολύ συχνά βγαίνουν προσφορές σε διάφορα σούπερ μαρκετς οπότε να το τσεκάρετε.


Garnier Miraculous Oil

-->Είχα διαβάσει και ακούσει τα καλύτερα για το συγκεκριμένο λαδάκι μαλλιών και τελικά ενέδωσα στον πειρασμό. Άλλωστε η τιμή του είναι πολύ δελεαστική για την μεγάλη του ποσότητα.(περ 8,50 ευρω τα 150ml) Πρόκειται για ενα leave in προϊόν με argan oil που απευθύνεται σε κάθε τύπο μαλλιών, αλλά κυρίως σε αφυδατωμένα που χρειάζονται εξτρα ενυδάτωση. Γενικώς ακολουθεί την ίδια φιλοσοφία με τα υπόλοιπα λαδάκια που μπορείτε να βρείτε στην αγορά,με εξαίρεση οτι το συγκεκριμένο ει ναι το μοναδικό απ όσα έχω δοκιμάσει που δεν βαραίνει τα μαλλιά. Το χρησιμοποιώ πριν το λούσιμο σαν θεραπεία,πριν το πιστολάκι για προστασία άλλα και οποιαδήποτε στιγμή για φρεσκάρισμα των μαλλιών. Στα συν του,οτι μυρίζει υπέροχα και θυμίζει πολύ έντονα καλοκαίρι. Σ έμενα προσωπικά,η μυρωδιά διαρκεί για αρκετή ώρα. Έχει εύχρηστη αντλία για έλεγχο του προϊόντος. Μια μικρή δόση αρκεί κατά τη γνώμη μου.Το χρησιμοποιούσα παράλληλα μ ένα λάδι της Κerastase(αναμένετε σύντομα review) κατά πολύ ακριβότερο και ομολογώ οτι το Μiraculous το ευχαριστήθηκα περισσότερο. Σίγουρα θα το ξαναγοράσω,αν και θ αργήσει πολύ να τελειώσει:-)
φιλιά από μένα,Αναστασία



Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML