beautylosophyblog@gmail.com

beautylosophyblog@gmail.com

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

2 σε 1: Haul & Review από Elf (part2)


Hello beauties μου!!! Θυμάστε το post που σας έδειχνα τι αγόρασα από το βρετανικό elf?? Ήταν το πρώτο μέρος με τα προϊόντα για τα χείλη..Ε ναι λοιπόν...ήρθε η στιγμή για το part 2 !!Σ'αυτό το ποστ θα σας παρουσιάσω τις σκιές που αγόρασα καθώς και την άποψή μου για καθεμία από αυτές.Πάμε:


Brightening Eye Colour-μικρή παλέτα με 4 σκιές: Πρόκειται για μια πολύ οικονομική και πάνω απ'όλα καλή λύση για κοπέλες που θέλουν να έχουν συγκεντρωμένες τις σκιές που χρωματικά μεταξύ τους ταιριάζουν και αφορούν ένα συγκεκριμένο look. Είναι κουραστικό να ψάχνεις ανάμεσα στα καλλυντικά σου ή σε μια μεγάλη παλέτα ποια χρώματα να συνδυάσεις,αυτές οι παλετίτσες όμως προσωπικά με έχουν βολέψει πάρα πολύ και σας τις προτείνω.Μπορείς να έχεις δηλαδή,μόνο με 1,50 λίρα (1.79 ευρώ) που στοιχίζει η καθεμιά τους (πάμφθηνες) μια έτοιμη πρόταση για το look που θες να δημιουργήσεις.Οι αποχρώσεις που επέλεξα είναι(από τα αριστερά στα δεξιά¨της φωτογραφίας):
BrownstoneDramaDay2Night 
Σχετικά με την ποιότητά τους είναι αρκετά καλές και το πιο σούπερ-θετικό τους- είναι ότι έχουν διάρκεια και δεν μουτζουρώνουν κατά την εφαρμογή.Το μόνο αρνητικό(στοιχίζουν μόνο 1,79 ευρώ μη το λάβετε υπόψιν σας) είναι ότι χρειάζονται primer για να γράψει καλά το χρώμα τους.


Duo Eyeshadow(+swatch): αυτή η διπλή σκιά στοιχίζει μόνο 1,50 λίρα και πραγματικά σας τη συστήνω ανεπιφύλακτα.Μπορείτε να τη βρείτε και σε άλλες τέσσερις αποχρώσεις και πιστεύω αξίζει δυο και τρεις φορές τα λεφτά της,γιατί σε αντίθεση με τις παλετίτσες που σας έδειξα πιο πάνω,αυτή η διπλή σκιά,γράφει και από μόνη της Ε Ξ Α Ι Ρ Ε Τ Ι Κ Α... Η απόχρωση που διάλεξα είναι η  Black Licorice  γιατί το ομολογώ,λατρεύω τα smoky eyes και δεν αρκούμαι σε μία μόνο μαύρη ή γκρί μεταλλική σκιά.Έχω δοκιμάσει από αρκετές εταιρείες παρόμοιες αποχρώσεις,αλλά αυτή εδώ της Elf είναι απλά λατρεία.

 Μείνετε συντονισμένες γιατί το haul αυτό έχει κι άλλη συνέχεια..έρχεται σύντομα το part3 με πινέλα και blushers. Πολλά φιλιά...



Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

7 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφα αυτά που πήρες!!!!!!!!Περιμένουμε και για τα πινέλα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με γειά σου όλα!! Έχω δοκιμάσει πολλά από την elf αλλά αυτά τα quads ακόμη δεν τ έχω δοκιμάσει!! Φαίνονται πολύ καλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου!!Αξίζουν όλα και με το παραπάνω..φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ όμορφο το post σου και τα προϊόντα!!! Ανυπομονώ για το part 3 με τα blushers τα οποία λατρεύω!!! Είμαι καινούργια στο blog σου και μου άρεσε πάρα πολύ!!! Εάν θέλεις μπορείς να επισκεφτείς και το δικό μου blog.. http://beautylicioussecrets.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να'σαι καλά Σοφία μου.φυσικά και θα τα λέμε μάλιστα συχνά..Πολλά φιλιά,Σία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τωρα θα κανω την πρωτη παραγγελια απο elf και ανυπομονω να δω αν θα μου ταιριαζουν και μενα! πολυ ωραιες αποχρωσεις!!
    http://mairhxeno.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλοφόρετα τα καλλυντικά σου Μαίρη μου..Περιμένουμε review στο blog σου,φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML