beautylosophyblog@gmail.com

beautylosophyblog@gmail.com

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Golden Rose Londessa review (βερνίκια νυχιών-μολύβια ματιών)

Hi beauties...Πρώτη μέρα του κρύου Δεκέμβρη και λέω να σας ζεστάνω με ένα review σε προϊόντα που μου έστειλε η αγαπημένη σε όλες μας Londessa, η οποία είναι ελληνική εταιρεία και δραστηριοποιείται στο χώρο της ομορφιάς από το 1988( http://www.londessa.gr/ ) Οι περισσότερες φαντάζομαι τη γνωρίζετε μέσα από τα προιόντα Golden Rose τα οποία είναι εκπληκτικά και αγαπητά σε όλες μας. Σε αυτό το post λοιπόν θα σας μιλήσω για την άποψή μου πάνω σε μερικά από αυτά. Ξεκινάμεεε...



Rich Color Nail Lacquer(107,108,57): Απίθανες αποχρώσεις, μωβ, πετρόλ, ροδί είναι αυτές που είχα την τύχη να προσθέσω στη συλλογή μου και είναι μόνο λίγες απ'τη μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων που μπορείτε να βρείτε στα συγκεκριμένα βερνίκια νυχιών.Το σημαντικότερο όμως είναι η ευκολία στη χρήση,γιατί πραγματικά τα βερνίκια αυτά είναι τόσο ευκολόχρηστα χάρη στο βουρτσάκι τους, που να φανταστείτε βιαζόμουν τόσο πολύ γιατί δεν είχα χρόνο,έβαψα τα νύχια μου στα γρήγορα και παρόλα αυτά δε λέρωσα καθόλου.Το βουρτσάκι τους είναι ειδικά σχεδιασμένο για να εφαρμόζει ακριβώς στα νύχια μας και δε λερώνει δεξιά και αριστερά του νυχιού.Επίσης στεγνώνουν γρήγορα και έχουν και διάρκεια.Το δικό μου tip όμως είναι να μην ξεχνάτε να περάσετε και το top coat για ακόμη μεγαλύτερη διάρκεια.Είμαι πολύ ικανοποιημένη από τα βερνίκια της Golden Rose και μάλιστα το ένα από αυτά,δε το χρησιμοποίησα για να το κάνω δώρο σε σας αγαπημένες μου.(Στο τέλος του post τα infos)


Emily Eyeliner Pencil(112,114,116): Πρόκειται για αδιάβροχα μολύβια ματιών που χρησιμεύουν ως eyeliner. Έμεινα πολύ ικανοποιημένη και από αυτά καθώς είναι μαλακά χωρίς να ερεθίζουν το μάτι και έχουν αρκετά μεγάλη διάρκεια. Εμένα προσωπικά σε μακιγιάζ που είχα για περίπου 3 ώρες, μου κράτησαν χωρίς να ξεθωριάσει το χρώμα και αυτό είναι ένα μεγάλο συν!!! Οι αποχρώσεις τους είναι μεταλλικές, κατάλληλες για το φετινό χειμώνα και αντιστοιχούν ως εξής: Το 112 είναι ένα μελιτζανί-μωβ, το 114 ένα πετρόλ-πράσινο ( φοβεροοοό) και το 116 είναι ένα καφέ-μώβ. Στην επόμενη εικόνα σας δείχνω και το swatch για να δείτε και μόνες σας πόσο καλά γράφουν.



Το επόμενο post θα είναι το πρώτο μου GIVEAWAY!!Θα έχει 3 προιόντα για σας και το 1 από αυτά θα είναι το βερνίκι της Golden Rose στην υπέροχη μωβ απόχρωση,ότι πρέπει για αυτό το χειμώνα..Μείνετε συντονισμένες λοιπόν beauties μου!!Φιλιά από εμένα,Σία



Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

7 σχόλια:

  1. θέλω πολύ να δοκιμάσω τα eyeliner, το πράσινο είναι όντως απίστευτο!!!
    Βαρβάρα από http://confessions-of-an-everydaygirl.blogspot.gr/ , μόλις έγινα μέλος και θα χαρώ πολύ να σε δω στο blog μου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όντως είναι υπέροχο Βαρβάρα μου.Και έχει πολύ καλή διάρκεια.Πολύ όμορφο το blog σου..φιλάκια,Σία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα χρώματα στα μανό είναι τέλεια!! Θέλω πάρα πολύ να τα δοκιμάσω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σου τα συστήνω ανεπιφύλακτα <3 Αξίζει να τα δοκιμάσεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τα χρωματα απο τα βερνικια ειναι υπεροχα! να τα χαρεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ ωραία πραγματάκια...όντως τα βερνίκια είναι πολύ ωραία!!!περιμένω με αγωνία και το giveaway!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. golden rose πολύ καλή και οικονομική επιλογή...όμορφα χρώματα!!!

    έχεις βραβειάκι!!
    http://crazyjazzytips4everything.blogspot.gr/2014/02/the-liebster-blogger-awardi-dit-it-at.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML