beautylosophyblog@gmail.com

beautylosophyblog@gmail.com

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Syoss Color Protect Shampoo - REVIEW

Hi beauties!

   Ολοκαίνουριο review και αφορά όσες έχετε βαμμένα μαλλιά ή με ανταύγειες.Θα σας μιλήσω για το "Color Protect Shampoo" από τη Syoss και για την άποψή μου γι΄αυτό οπότε αν σαν ενδιαφέρει μείνετε μαζί μου.





Εξωτερικά, έχει μια αρκετά ελκυστική συσκευασία στην οποία και του δίνεται η περιγραφή ως σαμπουάν προστασίας και περιποίησης για διάρκεια στο χρώμα, με pro-cellium keratin μια τεχνολογία για επαγγελματική περιποίηση. Προτείνεται και για καθημερινή χρήση. Το περιεχόμενο του είναι 750ml κάτι το οποίο βρίσκω πολύ βολικό ειδικά αν λούζεστε αρκετά συχνά. H τιμή του πολύ ελκυστική επίσης καθώς στοιχίζει περίπου στα 4.60 ειδικά αν είστε τυχερές σαν και εμένα και το βρείτε σε προσφορά η σχέση τιμής-ποσότητας προϊόντος θα σας ικανοποιήσει ακόμη πιο πολύ


Από το συγκεκριμένο σαμπουάν είμαι πολύ ευχαριστημένη. Δίνει στα βαμμένα μαλλιά μου λάμψη αλλά και ενυδάτωση, γίνονται ευκολοχτένιστα και μυρίζουν υπέροχα. Όσον αφορά στη διάρκεια του χρώματος δεν παρατήρησα κάποια μεγάλη διαφορά αλλά σίγουρα συμβάλλει στο να διατηρήσει το χρώμα τη λάμψη του. Έχοντας δοκιμάσει αρκετά διαφορετικά σαμπουάν για βαμμένα μαλλιά σας προτείνω να το δοκιμάσετε και πιστεύω θα μείνετε και εσείς ικανοποιημένες. Περιμένω τα σχόλιά σας και τα λέμε στο επόμενο post.
φιλιά, Σία



Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

2 σχόλια:

  1. Χρησιμοποιώ το αντιστοιχο, οχι για βαμμένα, γιατί δε τα βάφω, αλλά τα σαμπουάν της syoss, ειναι από τα αγαπημένα μου! Πολύ καλό προιόν:) Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια φορά είχα χρησιμοποιήσει ένα σαμπουάν της Syoss και δεν μπορώ να πω ότι με τρέλανε...αλλά μόνο μια φορά οπότε δεν είναι και πολύ αξιόπιστη η γνώμη μου!Έκανα ανάρτηση για τα δωράκια μου...αν θες πέρνα να τη δεις...Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML