beautylosophyblog@gmail.com

beautylosophyblog@gmail.com

Τρίτη 22 Απριλίου 2014

GARNIER REVIEW: Nutritionist Αφρίζον Gel Καθαρισμού & Essentials Γαλάκτωμα Ντεμακιγιάζ

Hi beauties!!
Το σημερινό post είναι ένα review-αφιέρωμα στην γνωστή σε όλους εταιρία Garnier. Και λέω αφιέρωμα γιατί θα σας μιλήσω όχι για ένα αλλά για δύο προϊόντα της Garnier(skin naturals) και συγκεκριμένα για την περιποίηση της επιδερμίδας του προσώπου. Ποια είναι τα θετικά ή τα αρνητικά τους? Μπορούν να συγκριθούν μεταξύ τους το Gel καθαρισμού με το απαλό γαλάκτωμα ντεμακιγιάζ? Αν ψάχνετε απάντηση σ'αυτά τα ερωτήματα συνεχίστε την ανάγνωση.



Garnier Essentials Απαλό Γαλάκτωμα Ντεμακιγιάζ


 Απευθύνεται σε ξηρές επιδερμίδες, περιέχει εκχύλισμα τριαντάφυλλου και προορίζεται για ντεμακιγιάζ προσώπου και ματιών(αφαιρεί και το αδιάβροχο μακιγιάζ). Η ποσότητά του είναι στα 200ml και η τιμή του περίπου στα 4,50 ευρώ αν και συχνά θα βρείτε τα προϊόντα Garnier σε προσφορά στα καταστήματα ΑΒ.
Το γαλάκτωμα αυτό είναι όπως ισχυρίζεται απαλό με εξίσου απαλό και διακριτικό άρωμα. Αν αυτό που θέλετε είναι να αφαιρείτε το αδιάβροχο μακιγιάζ σας από όλο το πρόσωπο και παράλληλα να έχετε έναν απαλό καθαρισμό τότε το συγκεκριμένο γαλάκτωμα θα σας καλύψει σίγουρα. Προσωπικά το προτιμώ γιατί ενδείκνυται και για ντεμακιγιάζ ματιών χωρίς να προκαλεί ούτε τον παραμικρό ερεθισμό.

Garnier Nutritionist Αφρίζον Gel Καθαρισμού ( cleandetox) 


Προορίζεται για όλους τους τύπους επιδερμίδας για να την κάνει λεία και καθαρή
συνδυάζοντας τον αποτοξινωτικό δυόσμο και την προστατευτική βιταμίνη Ε με σκοπό όχι μόνο τον καθαρισμό αλλά και το ντεμακιγιάζ του προσώπου. Η ποσότητα του είναι στα 200ml και η τιμή του κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα με το γαλάκτωμα που είδαμε παραπάνω.
Επειδή πρόκειται για gel και όχι για γαλάκτωμα προσφέρει μια ιδιαίτερη αίσθηση δροσιάς όταν το χρησιμοποιώ και το άρωμά του είναι φρέσκο και αναζωογονητικό. Επειδή αφαιρεί όλη τη λιπαρότητα είναι ιδανικό για εσάς που το έχετε ανάγκη όμως για κανονικές ή ξηρές επιδερμίδες δε θα το συνιστούσα(τουλάχιστον όχι για συχνή χρήση) παρόλο που προορίζεται για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Συχνά προϊόντα καθαρισμού τα χρησιμοποιούμε και ως ντεμακιγιάζ και το συγκεκριμένο επειδή κάνει καθαρισμό σε βάθος μπορεί να χρησιμεύσει και στο ντεμακιγιάζ σας. Όμως με μία επιφύλαξη,μη το χρησιμοποιήσετε στα μάτια γιατί θα είναι δυσάρεστο και θα τσούζει αρκετά.
Φιλιά,Σία



Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML