beautylosophyblog@gmail.com

beautylosophyblog@gmail.com

Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Shiseido Eyebrow Styling Compact review: Τέλεια φρύδια στη στιγμή

Hi beauties!!!

Σήμερα θα σας παρουσιάσω ένα πραγματικά εκπληκτικό προιόν για τα φρύδια που ξέρω πως όλες σας ψάχνετε. Ξεχάστε όσα χρησιμοποιούσατε μέχρι τώρα γιατί σας έχω το καλύτερο και έρχεται από τη Shiseido. Πρόκειται για το Eyebrow Styling Compact και αν σας έχω κινήσει αρκετά την περιέργεια διαβάστε μέχρι το τέλος.


Γενικά για το συγκεκριμένο προιόν: Είναι σε μια πανέμορφη συσκευασία με καθρεφτάκι και δώρο το διπλής όψης πινελάκι. Οι αποχρώσεις ταιριάζουν απόλυτα σε όλες τις επιδερμίδες, ανοιχτόχρωμες ή σκουρόχρωμες και το προιόν είναι στα 4gr.
Στη φωτογραφία που ακολουθεί μπορείτε να δείτε το "πρίν" και το "μετά" τη χρήση του Eyebrow Styling Compact της Shiseido


Απ'ότι βλέπετε η διαφορά είναι μεγάλη. Τα άτονα και με κενά φρύδια αποκτούν ζωντάνια, ζωηρό χρώμα και άψογο σχήμα στη στιγμή. Προσωπικά δε νομίζω να χρησιμοποιήσω κάποιο άλλο προιόν για το γέμισμα των φρυδιών μου γιατί το συγκεκριμένο από τη Shiseido έχει αποτέλεσμα που διαρκεί πολλές ώρες, δε μουτζουρώνει δε φεύγει από το σημείο που το τοποθετώ και τονίζει άψογα τα φρύδια μου που είναι το πιο σημαντικό για ένα όμορφο πρόσωπο.
Πολλά φιλιά από μένα, Σία



Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML