beautylosophyblog@gmail.com

beautylosophyblog@gmail.com

Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

Korres Suncare review - Αντηλιακό προσώπου και σώματος

   In the summertime when the weather is hot..χρειάζομαι προστασία και δροσιά στο δέρμα μου που εκτίθεται με τις ώρες στον ήλιο σε κάποια παραλία! Γι΄αυτό επέλεξα να δοκιμάσω την αντηλιακή σειρά του Korres με βιολογικό γιαούρτι και SPF30 για προστασία από τις ακτίνες uva-uvb και βαθιά ενυδάτωση.

 

   Τα δύο προϊόντα της σειράς είναι μία κρέμα προσώπου (50ml) και ένα γαλάκτωμα σώματος (150ml), και τα δύο με 30 δείκτη προστασίας και κύριο συστατικό τους το βιολογικό βρώσιμο γιαούρτι. Το γιαούρτι ως φυσική πηγή πρωτεϊνών και βιταμινών αυξάνει τα επίπεδα υγρασίας στις ανώτερες στιβάδες της επιδερμίδας και προσφέρει αίσθηση δροσιάς. Όταν κάτω από τον καυτό ήλιο απλώνεις το αντηλιακό σου και αυτό εκτός από το να σε προστατεύει σε δροσίζει είναι ο ιδανικός συνδυασμός. Από άποψη προστασίας το spf30 είναι ιδανικό για ανοιχτόχρωμες ή μεσαίες επιδερμίδες. Η κρέμα προσώπου αλλά και το γαλάκτωμα σώματος έχουν ελαφριά σύνθεση σε σχέση με άλλα αντηλιακά και απλώνονται εύκολα χωρίς όμως να χρειάζονται συχνή ανανέωση γιατί δε φεύγουν εύκολα με την εφίδρωση.

   Από άποψη τιμής είναι λίγο πιο ακριβά απ'ότι τα πιο κοινά αντηλιακά αλλά μπορείτε εύκολα να τα βρείτε σε προσφορά σε κάποιο ηλεκτρονικό φαρμακείο..Εσείς πιο αντηλιακό επιλέξατε για τις καλοκαιρινές σας εξορμήσεις? Περιμένω τα σχόλια σας





Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML