beautylosophyblog@gmail.com

beautylosophyblog@gmail.com

Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Fitness Tips- Diet Tips-Μυστικά αδυνατίσματος για να είσαι πάντα fit

Κάνεις δίαιτα αλλά η ζυγαριά σου έχει κολλήσει? Δεν κάνεις δίαιτα αλλά θέλεις να διατηρήσεις ή και να χάσεις κάποια κιλά χωρίς πολλές στερήσεις και περικοπές?Μήπως ο μεταβολισμός σου κοιμάται? Για όλα αυτά σου έχω λύσεις σ'αυτό το post με απίστευτα έξυπνα fitness και diet tips που σου αποκαλύπτω στη συνέχεια του άρθρου.


1) Κάνε περικοπές στο μεσημεριανό αν θες να αδυνατίσεις : Όσο περίεργο και αν σου φαίνεται, πρόσφατη έρευνα του πανεπιστημίου Cornell έδειξε πως αν μειώσεις το μεσημεριανό σου γεύμα στις 250 θερμίδες θα μπορέσεις να χάσεις έως και μισό κιλό σε 7 μέρες. Παράλληλα δε θα αλλάξεις τίποτα στο πρωινό ή βραδινό σου γεύμα.Τέλειο έτσι?

2) Αντικατέστησε το Βούτυρο με μαργαρίνη και γλίτωσε 60 Θερμίδες : Όσο κι αν αγαπάς το βούτυρο στο ψωμί σου κάθε πρωί, αν το αντικαταστήσεις με φυτική μαργαρίνη θα γλιτώσεις 60 ολόκληρες θερμίδες ανά κουταλιά. Η  φυτική μαργαρίνη άλλωστε είναι πλούσια σε πολυακόρεστα λιπαρά οξέα που είναι ωφέλιμα για τον οργανισμό σου.


3)Φάε το νερό σου..και χάσε βάρος : Αν δε μπορείς να ακολουθήσεις τον κανόνα των 8 ποτηριών νερό την ημέρα για να ενεργοποιήσεις το μεταβολισμό σου, τότε φάε το νερό και μην το πίνεις!!! κατανάλωσε τροφές δηλαδή που περιέχουν μεγάλη ποσότητα νερού και λίγες θερμίδες. Το αγγούρι πχ είναι 90% νερό. Τα λαχανικά έχουν γενικά μεγάλη περιεκτικότητα σε νερό και μπορείς να φτιάξεις και σούπες με αυτά.Τόσο απλό!

4)Κάνε υπομονή-μην τρως αμέσως μετά τη γυμναστική : Αν θες να δεις πιο γρήγορα αποτελέσματα στην προσπάθειά σου για απώλεια βάρους και σύσφιξης, μετά τη γυμναστική σου κάνε υπομονή περίπου μία ώρα και μετά φάε ένα ελαφρύ γεύμα πλούσιο σε λαχανικά και ισορροπημένη ποσότητα πρωτεϊνών και λιπαρών.


Δοκίμασε τα παραπάνω fitness και diet tips και επέστρεψε στο beautylosophy για περισσότερα tips αδυνατίσματος και ομορφιάς..



Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML