beautylosophyblog@gmail.com

beautylosophyblog@gmail.com

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Mac Studio Fix Powder review και έξυπνα tips εφαρμογής (Mac Cosmetics)

Ένα από τα best selling products της Mac, η θρυλική Studio Fix Powder είναι στο Top10 στην κατηγορία pressed compact powders παγκοσμίως. Μεταξένια υφή, υψηλή κάλυψη και μεγάλη χρωματική ποικιλία είναι οι λέξεις κλειδιά που χαρακτηρίζουν αυτό το προϊόν. Στο review που ακολουθεί θα μάθετε τα πάντα για αυτό το μαγικό προϊόν και tips για την εφαρμογή του.


Η συσκευασία και μόνο είναι πολύ ελκυστική και ανοίγοντας το προϊόν ανακαλύπτεις πως διαθέτει καθρεφτάκι και ένα κρυμμένο σφουγγαράκι κάτω από την πούδρα. Εδώ σου αποκαλύπτω και το application tip : αν θέλεις ελαφριά κάλυψη χρησιμοποίησε για να απλώσεις την πούδρα ένα πινέλο αλλά αν χρειάζεσαι πιο βαριά κάλυψη χρησιμοποίησε το σφουγγαράκι που υπάρχει στη συσκευασία.

Swatch:

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την studio fix της Mac μετά την εφαρμογή του make up αλλά και μόνη της αφού έχει διπλή δράση πούδρας και foundation ταυτόχρονα. Καλύπτει άψογα τις διχρωμίες του προσώπου και παρέχει υψηλή κάλυψη χωρίς να βαραίνει. Όσο για τη διάρκεια δε χρειάζεται να ανησυχείς γιατί ανήκει στα stay all day προϊόντα μακιγιάζ κάτι που διαπίστωσα και προσωπικά.

Η τιμή της είναι στα 28ευρώ και αξίζει να τη δοκιμάσεις καθώς ταιριάζει και σε κάθε τύπο επιδερμίδας. Διάλεξε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων την ιδανική για σένα και θα είναι μια πούδρα που θα λατρέψεις.







Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML