beautylosophyblog@gmail.com

beautylosophyblog@gmail.com

Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Πώς θα μακρύνω τα μαλλιά μου γρήγορα? Get Long Hair ASAP

Ξέχνα τα εξτένσιονς και τις τρέσες. Απέκτησε μακριά μαλλιά με απόλυτα φυσικές μεθόδους γιατί το καρέ είναι στη μόδα αλλά τα περιποιημένα μακριά μαλλιά πάντα θα είναι το μεγαλύτερο προσόν μιας γυναίκας. Ακολούθησε αυτές τις συμβουλές και το όνειρό σου να μακρύνεις τα μαλλιά σου γρήγορα θα γίνει πραγματικότητα.


Νο1 για την υγεία των μαλλιών είναι η δική μας προσωπική υγεία. Οι τροφές που καταναλώνεις θα πρέπει να είναι πλούσιες σε πρωτεΐνες και ιχνοστοιχεία όπως και Ω3 έλαια, τα οποία βρίσκεις στους ξηρούς καρπούς και τα ψάρια. Οι ειδικοί,  όπως ο Julien Farel, υποστηρίζουν θερμά πως με την πρόσληψη αυτών των τροφών σε συνδυασμό με την καλύ ενυδάτωση, τα μαλλιά γίνονται λιγότερο εύθραυστα και δυναμώνουν από τη ρίζα.

Μείωσε το styling: Απέφυγε όσο μπορείς τη συχνή επαφή των μαλλιών σου με την ισιωτική σου ή τη μασιά για μπούκλες και άσε τα μαλλιά σου όταν αυτό είναι εφικτό, να στεγνώνουν φυσικά χωρίς το πιστολάκι. Έτσι θα σπάνε λιγότερο και θα παραμένουν υγιή.


Κάνε μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής όταν λούζεσαι! Αυτό αυξάνει τη ροή του αίματος ώστε οι ρίζες των μαλλιών να δυναμώνουν και επιπλέον τα θυλάκια απορροφούν πιο εύκολα και γρήγορα τα θρεπτικά συστατικά της ενυδατικής κρέμας ή του σαμπουάν.

Φρούτα και λαχανικά θα πρέπει τέλος να είναι αναπόσπαστο κομμάτι της διατροφής σου γιατί θα σου προσφέρουν πολλές βιταμίνες. Ειδικότερα η βιταμίνη C βοηθά στον σχηματισμό του κολλαγόνου, το οποίο είναι η βάση του ιστού του τριχοθυλακίου από το οποίο παράγεται και αναπλάθεται η τρίχα.



4 συμβουλές-4 απλές κινήσεις-4 επιπλέον πόντοι στα μαλλιά σου!!!



Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML