beautylosophyblog@gmail.com

beautylosophyblog@gmail.com

Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Maybelline Better Skin review-New maybelline foundation super stay!

Ένα από τα πιο δημοφιλή drugstore make up είναι αυτό της Maybelline το better skin! Η τιμή του αρκετά προσιτή και όσα υπόσχεται πολύ ελκυστικά. Το συγκεκριμένο foundation προορίζεται για προβληματικές επιδερμίδες με διχρωμίες ή ακμή με σκοπό να βελτιώσει την όψη του δέρματος όχι μόνο κατά την εφαρμογή του αλλά σε διάστημα τριών εβδομάδων  να το κάνει να δείχνει άψογο.
Μπορείτε να διαλέξετε την απόχρωση που σας ταιριάζει απόλυτα αφού διατίθεται σε πολλές αποχρώσεις. Η τιμή του είναι στα 16 ευρώ περίπου και η συσκευασία του είναι αρκετά πρακτική καθώς διαθέτει μια αντλία για να βγάζει το προϊόν.

Η εντύπωση που μου άφησε δεν είναι όμως και από τις καλύτερες. Αρκετά ικανοποιητικό αλλά σε καμία περίπτωση δεν αισθάνθηκα κάποια βελτίωση στην όψη της επιδερμίδας μου παρά μόνο κατά την εφαρμογή του. Μετά από συχνή χρήση δεν είδα κάποια διάφορα στο δέρμα μου επομένως θεωρώ πως δε το κάνει άψογο όπως υπόσχεται. Με μέτρια κάλυψη χωρίς να αφήνει λιπαρότητα είναι ένα ικανοποιητικό make up για καθημερινή χρήση γιατί δε βαραίνει την επιδερμίδα. όμως σίγουρα δεν μπορώ να εγγυηθώ πως θα βελτιώσει το δερμα σας.



Η διάρκεια του είναι καλή, είναι αρκετά σταθερό οπότε μπορείτε να το δοκιμάσετε αν ψάχνετε ένα make up σχετικά προσιτό για καθημερινη χρήση με μεγάλη διάρκεια. Ίσως παρ όλα αυτά να περίμενα κάτι περισσότερο από την Maybelline!!! Ελπίζω το επόμενο προϊόν make up που θα λανσάρει να είναι πιο πιστό σε ότι υπόσχεται.... Stay Tuned για περισσότερα reviews  και όχι μόνο! 



Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML